Om os
Stamic Race er et forhindringsløb egnet for lettere trænede, men vi står selvfølgelig stadig med armene åbne for erfarne forhindringsløbere. Stamic Race er nemlig for dig, som godt kan lide at motionere og som samtidig ikke er bange for at få lidt skidt under neglene.

Heats

Det vil være muligt at checke ind fra kl. 11:00. Elite heat vil blive sendt afsted kl. 12, og derefter vil heatsene sendes afsted med 10 minutters mellemrum for at bekæmpe kødannelse. Der vil maximalt være 10 heats. Som er styret efter mængden af deltagende.

Forhindringer

Både antal forhindringer samt hvilke, vil blive annonceret 1 - 2 uger før et event afholdes på vores Facebookside. 

Elite deltager

Elite deltagerne vil på dagen blive tildelt et armbånd. Armbåndet bliver klippet over ude på ruten af en official, hvis den deltagende ikke kan gennemfører en forhindring på den hensigtmæssige måde.

Tidtagning

Stamic Race har avanceret tidtagning, det vil sige at du får en præcis tid på dit løb af den givende distance.

Aldersgrænse

Stamic Race har valgt at sætte en aldersgrænse på 15 år, da det er et relativt hårdt fysisk løb med fokus på udholdenhed.

Løbsregler

# Hold altid til højre for bagudkommende

# Lykkedes det ikke den deltagende, at gennemføre en forhindring i første forsøg, skal der give plads for den bagudkommende, før den deltagende prøver igen.

# Hvis den deltagene ikke kan gennemføre en forhindring, skal der tages en straf, som lyder på 10 burpees

Det får du med i din tilmelding

1 flaske vand efter løbet.

Medalje efter et gennemført løb

Toilet muligheder

Der er ofte offentlige toiletter for både herrer & damer nær målområdet ellers vil der være sat en fælles toiletvogn op til fri benyttelse.